Logotip Cafetino
Košarica Košarica
{{ state.cart_items.length }}

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine Cafetino so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino Cafetino.si (v nadaljevanju tudi »trgovina«) upravlja podjetje CAFETINO d.o.o., Stari trg 5, 1000 Ljubljana, matična številka: 1538446000, davčna številka: SI76078434, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem in kupcem. 

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnem mestu Cafetino d.o.o.

Ob registraciji v sistem spletne prodajalne Cafetino, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik.