Logotip Cafetino
Košarica Košarica
{{ state.cart_items.length }}

Kopi Luwak

Kopi Luwak

Najdražja kava na svetu!


Moč kave:

Srednje močna

Celina / regija izvora:

Azija

Aroma:

Čokoladna, Kisla / fermentirana, Začinjena


CENA: {{ product_weights.length ? product_weights[product_weight_id].price : '' }} za {{ product_weights.length ? product_weights[product_weight_id].weight : '' }}g za paket

Če imate posebne želje glede mletja, nam prosimo pišite na office@cafetino.si ali pa nas pokličite na 01 / 422 29 50 Trgovina na Starem trgu 5, obratuje od pon-sob 8:00-20:00, nedelja in prazniki zaprto.

Ker ima kava Kopi Luwak zelo nizko vsebnost proteinov, je manj kisla, kot ostale kave s tega področja. Njen bogat začinjen okus je podoben sirupu in ponuja nežno aromo temne čokolade. Na koncu v ustih pusti nežno kislino.

Ta posebna kava prihaja z otoka Java v Indoneziji. Narejena je iz kavnih zrn, ki jih pojejo in nato izločijo posebne vrste cibetovk. »Kopi« je indonezijsko ime za kavo, »Luwak« pa označuje cibetovke – živali iz skupine vrečarjev, ki se hranijo s sadno sredico kavnih češenj. Kavnih zrn ne morejo prebaviti, ta pa so tako naravno fermentirana z encimi teh živali, kar ustvarja značilen temen, bogat okus kave. Očiščena in spražena zrna predstavljajo najdražjo kavo na svetu.

0 komentarjev uporabnikov, ki so izdelek preizkusili


Trenutno še ni komentarjev izdelka.

Morda bi te zanimalo tudi

Varen nakup
Nakup preko naše strani
je popolnoma varen.

Hitrost
Naročene izdelke pošljemo najkasneje
v dveh dneh od prejema plačila.

Brezplačna dostava
Pri nakupu nad 5kg vam stroške
dostave krijemo mi.

Vredno branja - privoščite si odlično kavo in uživajte