Logotip Cafetino
Košarica Košarica
{{ state.cart_items.length }}

Jamaica Blue Mountain - Wallenford Estate

Jamaica Blue Mountain - Wallenford Estate

Najslavnejša kava na svetu!


Moč kave:

Lahka

Celina / regija izvora:

Latinska Amerika

Aroma:

Slajša, Začinjena


CENA: {{ product_weights.length ? product_weights[product_weight_id].price : '' }} za {{ product_weights.length ? product_weights[product_weight_id].weight : '' }}g za paket

Če imate posebne želje glede mletja, nam prosimo pišite na office@cafetino.si ali pa nas pokličite na 01 / 422 29 50 Trgovina na Starem trgu 5, obratuje od pon-sob 8:00-20:00, nedelja in prazniki zaprto.

Najbolj slavna kava na svetu s polno, rahlo slajšo aromo, nežno kislino in značilnim oreškastim okusom. 90 % kave Jamaica Blue Mountian se izvozi na Japonsko, kjer ni neobičajno za skodelico te kave plačati tudi več kot 10 dolarjev.

Le kava, gojena na Jamajki na 6000 hektarjev velikem področju, se lahko imenuje Blue Mountain. Na Modrih gorah, kjer se povprečna temperatura giblje med 20°C in 23°C, je dovolj padavin in mehka, s humusom bogata prst, kar zagotavlja idealne pogoje za gojenje visokorastoče Arabika kave. Zaradi visoke nadmorske višine kavovci rastejo počasneje in potrebujejo več časa, da dozorijo. Surovo kavo nato izvažajo v značilnih lesenih sodih.

0 komentarjev uporabnikov, ki so izdelek preizkusili


Trenutno še ni komentarjev izdelka.

Morda bi te zanimalo tudi

Varen nakup
Nakup preko naše strani
je popolnoma varen.

Hitrost
Naročene izdelke pošljemo najkasneje
v dveh dneh od prejema plačila.

Brezplačna dostava
Pri nakupu nad 5kg vam stroške
dostave krijemo mi.

Vredno branja - privoščite si odlično kavo in uživajte